ferrando

 

El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha comunicat avui que les diligències prèvies preses en el cas de la DTB, han acabat i el fiscal en veure indicis seriosos d’irregularitats ha procedit a la seua judicialització per al repartiment als jutjats de Castelló.

 

Ferrando ha declarat, “Compromís es va veure amb la necessitat de portar a la fiscalia a l’equip de Govern, davant la supèrbia i prepotència de la seua alcaldessa, des de el primer moment tant l’alcaldia com el secretari van ser advertits que el procediment per tancar les comptes de la DTB no era correcte i que no podia anar a càrrec de l’erari públic la liquidació en negatiu d’una societat pública-privada”.

 

“Si la societat DTB tenia deutes hi ha que analitzar quant és l’import i perquè, però no escudar-se en una compravenda d’accions i menys amb valor negatiu; i per descomptat tot conforme a dret, i no al dret que ells consideren sinó al que la justícia dictamine”, ha incidit el regidor de Compromís.

 

Ferrando ha raonat, “ varem requerir informació detallada a l’alcaldessa i varem advertir que la funcionaria encarregada de donar el vist-i-plau al tancament de la societat el feia amb objeccions, i tot i així no obtinguem resposta escudant-se en el silenci administratiu”.

 

Que el fiscal es veja en l’obligació d’obrir judici després de fer desfilar a tot el PP de Benicàssim en seu judicial “es molt greu, ara hauran de donar explicacions en seu judicial a allò que no van voler explicar en seu municipal” ha remarcat el concejal nacionalista.

 

Des de Compromís per Benicàssim sempre hem estat i estarem amb la justícia, que a la fi és la que ha de determinar si l’actuació dels actuals mandataris que tenim al front de l’Ajuntament ha segut irregular o transparent. Mentrestant només queda esperar al judici per aclarir responsabilitats.