El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha registrat a la Subdelegación del Gobierno les 3.457 signatures recollides a la localitat per entregar-les a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu.

 

Ha declarat Ferrando, “Tal i com havíem anunciat hem portat les signatures recollides a Benicàssim a la Delegació del Govern espanyol per a que les registren i siguen entregades a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, ja que considerem que malgrat l’intent de silenciar als veïns per part del PP local, nosaltres ens considerem en deute amb ells i per això hem fet aquesta acció per reclamar uns valors cadastrals més justs”.

 

“No ens faran callar, amb polítiques injustes, amb imposts desproporcionats i amb una pressió sobre els propietaris insuportable” ha incidit el regidor de Compromís.

 

“Com varem denunciar en el seu moment  aquest augment  influeix en el valor de l’IBI i a més afecta a la renda pels cassos de ser segona vivenda, a l’impost de patrimoni, al valor de les plusvàlues, a les donacions i successions,  a la concessió de beques o als beneficis assistencials i de dependència” ha declarat el concejal nacionalista.

 

Per tot això a Compromís per Benicàssim arribarem on calgué en tal de protegir la dignitat de les persones, ens oposem a la desproporció d’aquestes mesures confiscadores que afecten a tots els ciutadans per igual i confiem que al Parlament Europeu tinguen en compte la justícia d’aquesta demanda.

 

 

domingo subdelegació 2