Ferrando : “No és un concurs obert, tot està ja adjudicat”.

 

El regidor de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha qualificat de “autèntica estafa” a la ciutadania el plec de condicions per la gestió del servei públic de la piscina municipal de Benicàssim, ja que els condicionants per assolir aquesta gestió apunten a que el concurs no serà obert a qualsevol empresa.

 

Ha denunciat Ferrando, “damunt de subvencionar durant vint anys a l’empresa que assumeixi la gestió de la piscina municipal hi ha certs condicionants que ens fan pensar que tot el peix està venut”.

 

“Des de la contractació d’una empresa externa per no poder l’ajuntament fer-se càrrec al no tenir mitjans, quan el personal del poliesportiu s’havia ofert, passant per què l’empresa adjudicatària ha de tindre als seus estatuts que la seua activitat professional sigui la gestió d’aquestes instal·lacions, i, per rematar acotant a les empreses que tinguin experiència en gestió de piscines durant els tres darrers anys; tot això junt fa que la preselecció d’aspirants es limites a la mateixa empresa que portava la gestió fins ara i poc més”, ha afegit el regidor nacionalista.

 

El regidor de Compromís ha recordat a més “sembla que tot està ja adjudicat, que el plec de condicions està fet a mida de determinada empresa i el que és més sorprenent es perquè es va trencar el contracte quan probablement el que hagués estat el prudent seria una negociació”.

 

Així mateix Ferrando ha manifestat “mentrestant nosaltres continuarem eixint al carrer per informar la gent del que pretén fer el consistori al voltant d’aquest tema que hipotecarà durant els pròxims vint anys als ciutadans de Benicàssim”.

 

 

Piscina Benicassim 02