Ferrando: “És el preludi del triomf de la democràcia ciutadana”

 

El regidor de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha anunciat que la Comissió de Peticions del Parlament Europeu ha rebut les més de 3.400 signatures que els veïns han aportat per revisar els valors cadastrals abusius patits en aquesta localitat.

 

Ha declarat Ferrando, “És el preludi del triomf de la democràcia ciutadana, a altres se lis ompli la boca dient que els valors cadastrals son massa elevats, però després callen i no fan res, nosaltres simplement intentem que la veu del poble sigue escoltada, que els seus drets no siguen trepitjats i que, al marge d’interessos partidistes, una qüestió com aquesta , en la qual hauríem d’haver-hi anat tots a una, tingués el ressò que es mereix”.

 

“Els ciutadans de Benicàssim s’han rebel·lat, han dit ja n’hi ha prou!, i front a la injustícia han donat una lliçó de democràcia que mereix almenys l’atenció de la ciutadania europea davant del menyspreu al qual ens te sotmesos l’equip de govern del PP” ha incidit el regidor de Compromís.

 

“Arribarem fins al final, és molt injusta la pressió cadastral a la que ens veiem sotmesos, a més de les pujades d’impostos que les diferents administracions ens fan patir, el remat de l’IBI és d’una crueltat sense parangó” ha declarat el concejal nacionalista.

 

Per tot això a Compromís per Benicàssim arribarem on calgué en tal de protegir la dignitat de les persones, ens oposem a la desproporció d’aquestes mesures confiscadores que afecten a tots els ciutadans per igual i confiem que al Parlament Europeu tingué en compte la justícia d’aquesta demanda.

domingo subdelegació