A instàncies del Grup Municipal, el Grup Parlamentari de Compromís presentarà quatre esmenes als pressupostos autonòmics de 2014 demanant inversions per al municipi.

 

Les esmenes presentades afecten a les àrees d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Benestar Social i Educació Cultura i Esport i estan relacionades amb la finalització del CEAM (centre especial d’assistència als majors), construcció del nou camí La Ratlla, palauet de Villa Elisa i control de les avingudes del Barranc de la Parreta:

 

SECCIÓ         (Conselleria de Benestar Social)

MUNICIPI ON S’HA D’EXECUTAR       (Benicàssim)

TIPUS D’INVERSIÓ (Finalització de la construcció de l’edifici del CEAM, centre especial d’assistència als majors, Benicàssim)

VALORACIÓ EN EUROS      (desconeguda)

EXPLICACIÓ RESUMIDA QUE HO MOTIVE : La construcció de l’edifici forma part del Pla Confiança i tenia una dotació inicial de 3,6 milions d’euros, problemes amb l’empresa adjudicatària van aturar l’obra i en la primera represa va caure una part de la primera planta de l’edifici en construcció, desprès d’això no ha continuat la finalització de l’edifici (està l’estructura feta), es demana el desbloqueig de la construcció i la dotació suficient per cobrir la caiguda del sostre.

 

SECCIÓ         (Conselleria d’Infraestructures, Territori i medi Ambient)

MUNICIPI ON S’HA D’EXECUTAR       (Benicàssim)

TIPUS D’INVERSIÓ (projecte de construcció del nou camí La Ratlla de Benicàssim)

VALORACIÓ EN EUROS      (700.000€)

EXPLICACIÓ RESUMIDA QUE HO MOTIVE : Les obres contingudes en aquest projecte consisteixen bàsicament en l’execució d’una nova calçada paral·lela a la ja existent, de manera que s’aconsegueixi separar els sentits de circulació i serveixi de continuació al vial de connexió entre les dues poblacions. El traçat s’inicia en la glorieta ja existent de la Ratlla i finalitza en la glorieta que enganxa amb la CV-149.

 

SECCIÓ   Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

MUNICIPI ON S’HA D’EXECUTAR       (Benicàssim)

TIPUS D’INVERSIÓ (Palauet de Villa Elisa)

VALORACIÓ EN EUROS      (1,500,000 €)

EXPLICACIÓ RESUMIDA QUE HO MOTIVE : La pròpia Conselleria de Cultura reconeix el deute que el Consell, mitjançant CulturArts, manté amb el consistori que va tenir que paralitzar l’obra.

 

SECCIÓ   Conselleria d’Infraestructures, territori i Medi Ambient

MUNICIPI ON S’HA D’EXECUTAR       (Benicàssim)

TIPUS D’INVERSIÓ  (Control de les avingudes del Barranc de la Parreta)

VALORACIÓ EN EUROS      (2.000.000)

EXPLICACIÓ RESUMIDA QUE HO MOTIVE : Naturalització del control de les avingudes mitjançant la recreació d’un llac laminat que actue conforme a la sentència del Tribunal Supremo, controlant el drenatge i fixant els nivells adequats per a la seguretat de les persones.

barranc de la parreta ceam-obras-benicasim villa elisa