Ferrando: “La supèrbia, la intolerància i la mala educació són les normes establides des de que el PP es va instal·lar en l’equip de govern”.

 

El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha volgut eixir al pas de la notícia segons la qual va insultar a la regidora del PP i segona tinent d’alcalde Carolina San Miguel, en la comissió d’economia de l’ajuntament.

 

Ha explicat Ferrando, “no és la primera vegada que succeeix, les formes són molt importants i aquesta senyora, per definir-la així, es passa el temps parlant per darrere, xiuxiuejant, rient-se durant les meues intervencions, interrompent constantment, tant en les comissions com als plenaris, a la fi vaig haver de manar al president de la comissió que cridés l’atenció a “la idiota” ”.

 

“És curiós com intenten capgirar el que va ocórrer, si, segons ells hagués dit idiota a un regidor, això seria un insult, però com és cap a una regidora de repent és sexista, i vos recordem que no hi ha res més sexista que el victimisme de gènere que utilitza el PP, dir-li “idiota” a una persona com Carolina només es recordar-li la seua condició”, ha reflexionat el regidor de Compromís.

 

El concejal de Compromís ha recordat a més “la supèrbia, la intolerància i la mala educació són les normes establides des de que els populars es van instal·lar a l’equip de govern de l’ajuntament, això és l’estil del PP, va en el seu ADN, tant com el sexisme del que se m’acusa, quan els sexistes són ells i l’exemple potser més clar seria el ministre Gallardón, amb la imposició a les dones de la llei de l’avortament; els d’ací són vulgars aprenents dels d’allà”.

 

Per a finalitzar Ferrando ha raonat que, ”mai de la vida havia estat amb una gent tan prepotent i tan mesquina, després de raonar-li vàries vegades dient-li “risus abundat in ore stultorum” i, al veure que no eren capaços d’entendre el que volia dir, vaig adjectivar-la despectivament però sense cap ànim ni sexista ni intolerant, més bé didàctic i definitori”.

 

DF