Pau Ferrando. “Donen llargues als ciutadans i no prioritzen cap de les actuacions pendents”

 

El portaveu de Compromís a Benicàssim Pau Ferrando ha valorat la resposta donada pel Consell a la pregunta realitzada en Les Corts, en la qual es demanava el desbloqueig de les obres pendents i que ascendeixen a més de dos milions i mig d’euros.

Ha declarat Ferrando, “decepció és la paraula que podríem dir per reflectir l’abandonament que està patint Benicàssim per part de la Generalitat, la qual recordem té actuacions pendents d’execució per un import de més de 2.500.000 euros”.

 

“Has estat incapaços de donar solució a cap dels temes plantejats, no hi ha cap calendari de pagaments amb dates reals, per tant l’execució de la canalització del Barranc de la Parreta, el compliment del conveni sobre l’adequació de Villa Elisa i el desbloqueig de les obres del CEAM (Centre Especial d’Atenció al Major) seguiran dormint en un calaix, a l’espera, segons ells, de que les consideren prioritaries” ha incidit el portaveu de Compromís.

 

“Donant llargues als ciutadans i no prioritzant almenys els terminis per a l’execució de les actuacions, ens sembla un exercici d’irresponsabilitat per part del Consell, que com veiem es mostra insensible als problemes dels veïns” ha remarcat el membre de Compromís.

 

Per a finalitzar Ferrando ha demanat, “solucions reals, dates d’execució de les obres i prioritzar als ciutadans per damunt dels poders financers que són els que han portat a la fallida a la Generalitat, i pels que si troben finançament complint regularment amb els pagaments compromesos, al contrari del que ocorri a Benicàssim, on un any més ens quedem fora de les seues partides pressupostàries”.

 

Pau ceam-obras-benicasim villa elisa