f3

                                

Ferrando: “O busquem un equilibri entre ingressos i despeses o la piscina acabarà sent un pou sense fons”.

 

El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha anunciat que la seua formació ha forçat ple extraordinari per la suposada baixada de l’IBI, que pel que sembla no notaran els ciutadans i per la inversió de diners públics en la piscina, abans de tornar-la a privatitzar.

 

Ha declarat Ferrando, “si el Govern de l’estat ha baixat els valors cadastrals un 20%, nosaltres reclamem que el consistori face una baixada proporcional a aquesta, perquè sinó la butxaca dels contribuents no notarà pràcticament ningun canvi; i és així ja que, a la fi, el que arriba a la ciutadania és un benefici d’un escàs 3,4%, una injustícia”.

 

“Se’ls ompli la boca dient que han aconseguit per a Benicàssim una rebaixa del 20% en els valors cadastrals, quan realment el que han fet és acollir-se a un pla que afecta a tot l’estat, damunt intentant vendre’l com un assoliment local, quan de veritat hi ha marge per a fer molt més”, ha afegit el regidor de Compromís.

 

Ferrando ha recordat a més “damunt volen imposar, amb la seua majoria, una despesa per condicionament de la piscina municipal de quasi 400.000 euros, per a de seguida privatitzar-la, sense preveure cap equilibri pressupostari, sembla que aquest assumpte serà un pou sense fons, ja que a les obres de condicionament previstes hi ha que afegir l’aportació de més de 200.000 euros anuals que farà l’ajuntament per a que el nou gestor privat de la piscina, l’explote amb comoditat, i això durant els pròxims 20 anys. Tot sense contar indemnitzacions a l’anterior gestor, ni res, pensem que la piscina pot acabar sent un pou sense fons, com no es gestione bé ”.

 

Per a finalitzar el concejal de Compromís ha incidit en que la seua formació “està actuant amb responsabilitat des de l’oposició, intentant que econòmicament els veïns i veïnes de Benicàssim no pateixen un saqueig via imposts, i que puguen gaudir d’uns serveis públics de qualitat, sense tindre que fer més esforços dels que ja se’ls demana”