Pau Ferrando. “Portem anys reclamant el rescat de l’AP-7, és una mesura urgent o continuarà la sagnia de morts”

                          

El portaveu de Compromís a Benicàssim Pau Ferrando ha valorat la presentació per part del seu grup, d’una moció, la qual reclama d’una banda l’alliberament dels peatges de l’autopista AP-7 per part de l’estat i d’altra els fons suficients per a finalitzar l’A7 o desdoblar la n-340, donada l’elevada sinistrabilitat d’aquesta carretera al pas per les comarques de Castelló.

.

Ha denunciat Ferrando, “aquesta concessió acabava el 31 de desembre de 1996 i va ser allargada fins al 31 de desembre del 2019 pel aleshores Govern d’Espanya del PP, sense tindre en compte els interessos generals de les comarques de Castelló, ni dels municipis que com Benicàssim es veuen afectats”.

 

“Foment ha recomanat evitar trams conflictius de la n-340, com el que comprèn els municipis d’Orpesa i Castelló, proposant com a via alternativa la CV-10, la qual encara no té ni tan sols licitat el tram que va de Vilanova d’Alcolea fins a La Jana, tot sembla una autèntica presa de pèl” ha incidit el portaveu de Compromís.

 

“També la falta de disponibilitat pressupostària impedeix el desdoblament de la carretera nacional 340, per tant creiem que la solució passa pel alliberament de peatges, els quals recordem, porten més de 15 anys amortitzats i només una decisió arbitrària del govern d’Aznar, ha permès que encara estiguen en funcionament” ha raonat el membre de Compromís.

 

Per a finalitzar Ferrando ha demanat, “els grups municipals hem de fer pinya per aconseguir que Benicàssim deixe de ser d’una vegada per totes un punt negre en quant al trànsit, això si que és estratègic i hauria de ser prioritari”.

Pau