Compromís per Benicàssim constata el lamentable estat de conservació de la Torre del Baró

 

torre1

 

Diego Zaragozá: “A l’equip de govern se l’ompli la boca dels seus suposats assoliments econòmics, quan la realitat és que no saben ni posar en valor el patrimoni local”

                                                        

El responsable d’organització de Compromís a Benicàssim, Diego Zaragozá, ha realitzat, juntament amb membres d’aquest partit, una visita al BIC (bé d’interès cultural) local, conegut com a Torre del Baró, per assabentar-se de primera mà del manteniment d’aquesta torre de defensa i masia i ha pogut constatar el lamentable estat de conservació en la qual es troba.

.

Ha opinat Zaragozá “ la inacció de l’equip de govern és sorprenent, però en els temes de protecció del patrimoni ratlla el delictiu”, afegint, “creuen que presentant xifres positives en l’econòmic els veïns i veïnes de Benicàssim ens conformarem, però ara anem donant-nos compte de com s’aconsegueixen eixes xifres, per la via de no fer res, de no protegir mínimament el patrimoni, de no assumir responsabilitats…i així fins l’infinit”.

 

“La neteja del monument, posar-lo en valor, mantindre en bon estat de conservació el nostre patrimoni tindria que ser prioritari, però ací la prioritat és pagar pel tancament d’una empresa público-privada, subvencionar als afins, defensar projectes il·legals fins a límits insostenibles són activitats per a les que sembla que hi ha diners, pel bé comú sembla que no”, ha remarcat el membre de Compromís.

 

També el regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha acompanyat als membres de Compromís en la visita i ha quedat consternat pel estat de la Torre, declarant “a algú tindria que caure-li la cara de vergonya per com es troba tant la Torre com la Masia annexa, demanarem responsabilitats a l’equip de govern”, incidint, “també presentarem la corresponent denúncia de la situació del BIC, en forma d’escrit, davant de la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat, així com una pregunta parlamentària documentada al Consell”.

torre2

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *