Compromís per Benicàssim no veu en els pressuposts municipals pel 2014 cap mesura per millorar la qualitat de vida dels ciutadans

 

 

Domingo Ferrando: “Santifiquen la pressió fiscal, anul·len les propostes de l’oposició i, per la via de la inacció, no realitzen cap inversió, com per altra banda porten fent durant tota la legislatura”

                                                        

El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim, Domingo Ferrando, ha valorat els pressuposts municipals per l’any en curs, presentats per l’equip de govern municipal, com unes comptes amb falta d’idees, on es santifica la pressió impositiva als ciutadans, juntament amb una manca preocupant de millores i inversions, el que ens durà a presentar unes xifres econòmiques acceptables, aconseguides per la via de la inacció.

.

Ha ressaltat Ferrando, “cap de les propostes que durant aquests tres anys hem vingut realitzant des de Compromís han estat acceptades, començant per la reducció de les valoracions cadastrals, continuant per la nul·la inversió en infraestructures i condicionament i rematant la feina amb la total falta d’interès, desprotegint els BICs (Béns d’interès cultural) locals”.

 

“Millores en la mobilitat del trànsit, substitució de la canonada que aporta l’aigua de la Font del Senyor, homologació de les sendes de muntanya, condicionament dels barrancs, com La Parreta o Santa Àgueda, són inversions mínimes amb unes despeses irrisòries, però la seua prepotència  els porta a negar qualsevol aportació dels grups de l’oposició”, ha raonat el membre de Compromís.

 

Per a finalitzar Domingo Ferrando ha demanat a l’equip de govern, “sensibilitat cap als ciutadans, que són els que estan patint les conseqüències d’aquesta crisi i que tindrien que estar en el punt de sortida de les inversions municipals, amb plans locals de foment de l’ocupació dotats de fons més elevats, amb inversions que ens posen en primera línia en quant a destí turístic de primer ordre, exigint a la Generalitat el pagament del deute amb total fermesa i no amb polítiques continuistes de subvencions als afins, de salaris i complements municipals desproporcionats i un llarg etcètera, que donen la impressió de que vostès viuen d’esquenes a la realitat”.

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *