Compromís per Benicàssim constata que la col•locació de les bústies de correu en les urbanitzacions de Montornès i Les Palmes és ja una realitat, gràcies a l’aportació econòmica dels veïns

 

Diego Zaragozá: “A pesar de que encara falta el sostre en la ubicació de les bústies, almenys el servei de correus arribarà a les urbanitzacions”

                                                        

El responsable d’organització de Compromís a Benicàssim, Diego Zaragozá, i el regidor d’aquesta formació Domingo Ferrando han comprovat “in situ” la col·locació de les bústies de correu en les urbanitzacions de Montornès i Les Palmes, que permetran que aquest servei arribe a aquestes zones, a les quals recordem, l’empresa postal havia decidit no donar servici.

.

Zaragozá s’ha mostrat satisfet, “tornem a tindre aquest servei, molt important per a molta gent, que una decisió arbitrària de l’empresa Correus havia exclòs”.

 

“Només falta el sostre de la zona en la que estan ubicades les bústies, però confiem en la paraula donada pel regidor d’infraestructures, ja que realment els terminis han estat curts, però a la fi el dia 14 d’aquest mes s’han repartit les claus; no obstant, les despeses han hagut de ser assumides pels veïns, el que mostra la falta de sensibilitat de l’empresa postal”, ha remarcat el membre de Compromís.

 

També el regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim Domingo Ferrando ha volgut comprovar de primera mà la ubicació de les bústies i ha declarat, “realment l’empresa postal s’ha cobert de glòria deixant de donar aquest servei, és una llàstima el desprestigi en el qual empreses públiques com aquesta estan caient, deixant de donar el servei, com si hagués ciutadans de primera i de segona; mai lo públic hauria de ser un negoci, més bé un servei”, afegint, “pensem que l’administració local tindria que haver estat més combativa en la reivindicació de la defensa del repartiment postal, però altra volta els ciutadans han salvat la situació, això si repercutint en les seues butxaques”.

diego

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *