Compromís per Benicàssim denúncia la mala administració per part de l’ajuntament dels diners dels ciutadans

 

 

Domingo Ferrando: “Amb la no acceptació de cap de les propostes de l’oposició mostren la seua incapacitat pel diàleg”

                                                        

El regidor del Bloc i membre de Compromís a Benicàssim, Domingo Ferrando, s’ha mostrat molt crític durant el debat dels pressuposts municipals per l’any en curs, presentats per l’equip de govern municipal, especialment per la falta d’inversions, l’augment de la pressió impositiva als veïns i la nul·la capacitat de diàleg per part de l’equip de govern municipal.

.

Ha destacat Ferrando, “serveix de molt poc que intentem buscar solucions pressupostàries als problemes dels ciutadans, que les presentem i que siguen rebutjades una darrere d’altra per part d’un equip de govern amb un complexe de mascles “alfa” galopant, com si de la novel.la de Huxley Un Món Feliç, es tractés”.

 

“Qualsevol aportació del nostre grup ha estat sistemàticament desqualificada per la coalició que governa l’ajuntament de Benicàssim basant-se en la seua majoria absolutista que no absoluta, és igual parlar amb vostès de millores en la mobilitat, d’obres menors, de la piscina climatitzada o de l’increment en les plusvàlues, tant els dóna, apliquen el corró com si fos La Sentinella i a continuar fent, o desfent, com ocorre en la majoria d’assumptes” ha declarat el membre de Compromís.

 

Domingo Ferrando ha acabat demanant a l’equip de govern, “voluntat de diàleg amb l’oposició, fermesa en la reclamació del deute de la Generalitat i gestió raonable dels recursos públics dels que disposem, amb aquest raonament sempre ens trobaran per ajudar, no amb l’insult, l’obscurantisme i la prepotència actuals, ja que així podreu vèncer però no convèncer”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *