La membre de Compromís, en la llista de Primavera Europea, Reis Gallego, ha participat aquest divendres 16 de Maig, en Benicàssim, en un acte electoral que ha servit com a presentació en la localitat, de la candidatura Primavera Europea.

 

La candidata ha desgranat, entre altres, les propostes que, en matèria de joventut vol impulsar la coalició, com per exemple l’articulació d’un veritable espai europeu d’educació, el foment de l’ocupació juvenil, del jovent emprenedor, de la no discriminació dels joves immigrants o les garanties d’inserció social.

 

A més el portaveu local de Compromís, Pau Ferrando, ha reflexionat sobre el que representa la idea d’Europa en tal de reconduir les polítiques europees cap a l’objectiu inicial de que Europa sigue por i per a les persones i no un simple tractat sobre les mercaderies.

 

També el membre de l’executiva local, Joan Bonet ha intervingut per reivindicar el municipalisme dins de la UE, així com la necessitat de que els valencians i les valencianes tinguen veu pròpia en el cor d’Europa, és a dir en l’europarlament.

 

En finalitzar l’acte, la candidata, Reis Gallego, i els membres de la Coalició Compromís per Benicàssim han realitzat un sopar, on la militància i els simpatitzants han pogut interaccionar cara a cara amb la membre de la candidatura Primavera Europea.