Podeu descarregar el recurs al Tribunal Económico-Administrativo Regional (Tear) de la Comunidad Valenciana, fent click al següent enllaç:

recurs al TEAR (click)

recurs al TEAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimat veí i ciutadà de Benicàssim:

Ens dirigim a vostè com a firmant de l’escrit dirigit a la Gerència Territorial del Cadastre de Castelló, que junt amb 3.400 veïns més i l’Ajuntament de Benicàssim, van sol·licitar la revisió de les valoracions cadastrals que superen el valor de mercat dels nostres immobles, i que porten com a conseqüència un IBI injust i desproporcionat en Benicàssim.

Ni l’Ajuntament ni el Cadastre han contestat, incomplint la Llei 30/1992, Art. 42, que li obliga a dictar resolució expressa, davant de qualsevol petició dels ciutadans. El silenci suposa la desestimació de la nostra petició, i ens habilita per a la interposició del recurs que considere procedent, Art 43. Llei 30/1992.

L’exercici del dret a recórrer en via administrativa és gratuït. Per si vostè decideix recórrer, li adjuntem un formulari, per a que una vegada firmat, ENS LA PUGA FER ARRIBAR AL DESPATX NUM 1 DE LA CASA DE LA CULTURA DE BENICÀSSIM I NOSALTRES LI HO TRAMITAREM junt amb els recursos de la resta de ciutadans.

A més, li informem, per si és del seu interès, que el Tribunal Suprem en Sentència del 30 de Maig de 2014 de la Sala de lo Contenciós Administratiu, s’ha pronunciat en contra de la pràctica dels Ajuntaments, entre ells l’Ajuntament de Benicàssim, de qualificar com a sòl urbà terrenys, únicament amb fins recaptatoris, quan no tenen cap programació urbanística, o el seu desenvolupament no és immediat. A efectes cadastrals només es poden considerar sòls de naturalesa urbana el sòl urbanitzable sectoritzat ordenat, “així com el sòl sectoritzat no ordenat a partir del moment d’aprovació de l’instrument urbanístic que establisca les determinacions per al seu desenvolupament. Abans d’ eixe moment, el sòl tindrà caràcter de rústic”.

El nostre partit COMPROMIS necessita del seu suport per a fer complir el tràmit just de que cada ciutadà pague sobre el valor REAL del seu immoble, i no un valor fictici i injust. Done’ns el seu suport!!!

Per a qualsevol dubte o aclariment, li informem que estem a la seua disposició en aquest e-mail compromisbenicassim@gmail.com i telèfon 964 300 962 extensió 259.

 

Atentament,

 

JOAN BONET

Joan_766 log

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOMINGO FERRANDO

domingo 016log2