El govern de la incompetència no vol baixar l’IBI de la vergonya.

El Partit Popular de Benicàssim segueix responent amb l’insult sistemàtic cap al nostre representant Domingo Ferrando  quan aquest porta al plenari municipal qualsevol assumpte relacionat amb el Catastrazo de Susana Marqués.
La manca d’esperit  democràtic, de transparència institucional, de diàleg polític que ja emanava el govern Marqués des de la seua formació es suma a la falta d’argumentari   per defensar la  injustícia que pateixen els veïns de Benicàssim amb l’impost de l’IBI. Els plenaris de l’ajuntament s’estan convertint en una batalla continua entre aquell que vol defensar la dignitat i la solvència dels veïns  i aquells que volen exprimir-los sense mesura, mentre gasten els diners de forma opaca, donant concesions a empreses amigues, gastant els recursos del ajuntament en estèrils promocions personalistes i en una gestió d’imatge lamentable pels interessos de Benicàssim.  Podriem dir que és una batalla entre el nostre representant de Compromís per Benicàssim i els 9 representants del Partit Popular, amb la mirada impassible dels demés membres de l’oposició, als que no se’ls sent ni se’ls espera. Cada vegada és més evident qui s’està enfrontant a les “xapuces” dels Populars. La veritable oposició és compromís per Benicàssim. La DTB, els diners pagats amb poca ètica per la promoció d’alguns  festivals, la vergonyosa gestió de la piscina, la sospitosa factura dels passos de zebra,  el poc transparent assumpte de la gestió del socorrisme a les platges… Una llarga llista d’afers grisos que justifiquen la por que te el Partit Popular a perdre l’alcaldia i que el porta a mantenir a tota costa les seues relacions clientelars, a qualsevol preu, fins i tot donant suport a reformes electorals vergonyoses i suposadament mafioses.  Tot això ho paga el ciutadà no només d’una manera monetària, també a costa de la seua dignitat.
Un govern sense idees ni valentia personal per reclamar les  inversions que Benicàssim necessita i li pertoquen. Un govern sense model turístic evident  que respira de la ja gens  creïble acció propagandística de la premsa subvencionadament amiga. Un govern que perd les formes quan se’ls mostra la realitat i que és incapaç d’admetre errors, de dialogar amb racionalitat, d’argumentar ni una sola rèplica. La manca de preparació d’alguns dels seus membres, començant per l’alcaldessa és escandalosament insofrible.  Un govern perdut en automatismes, còmplice  dels mateixos que ens han portat al desastre econòmic que pateix el territori valencià.  Un govern que no mereix Benicàssim.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *