Compromís per Benicàssim demana una junta de portaveus extraordinària en matèria de mobilitat

 

 

Domingo Ferrando: “Ha arribat l’hora de repensar els temes de mobilitat entre tots”

                                                              

El membre de Compromís a Benicàssim i regidor del Bloc en l’ajuntament, Domingo Ferrando, ha realitzat la petició de convocatòria de Junta de Portaveus extraordinària per tractar amb el departament de mobilitat del consistori local,  la millora en aquesta matèria per evitar accidents, com el de fa uns dies que va costar la vida a un adolescent.

.

Ha declarat Ferrando, “volem que entre tots fem l’esforç de repensar els temes de mobilitat del terme municipal a l’hora d’evitar accidents”.

 

“És hora d’humanitzar l’ajuntament, facilitant als ciutadans el seu dia a dia i en un municipi tan urbanitzat com el nostre, creiem que ha arribat l’hora de tindre un pla racional de mobilitat i potser una regidoria específica”, ha remarcat el membre de Compromís.

 

Per a finalitzar Ferrando ha incidit en, “demanar a tots els grups municipals mesures per millorar la vida de les persones, per evitar tragèdies com la succeïda fa uns dies i per descomptat ens solidaritzem amb el dolor de la família”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *