L’executiva de Compromís per Benicàssim vol mostrar la seua perplexitat a diverses informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació. Passat dimarts elegírem a gran part de les persones que formaran la nostra llista municipal, amb un ampli consens de la militància activa, un 93%. Ho férem amb total llibertat, complint una normativa de primàries que es contempla al reglament. El procediment d’elecció dels nostres candidats s’adequa a la voluntat que tenen els nostres militants, sense imposicions i amb total normalitat.

Els/les veïns/nes de Benicàssim coneixen la labor incansable del nostre representant, Domingo Ferrando, on ha primat l’honradesa, la transparència i la recerca de consens. Des de l’executiva de Compromís per Benicàssim considerem que la negativa a participar de dos persones que pertanyien a la militància d’un dels socis de Compromís es deu a interessos personalistes i particulars, més que a diferències ideològiques o de partit. Aquestes persones ja no pertanyen, per voluntat pròpia, al colectiu de Benicàssim, però abans de marxar han volgut atacar d’una manera covard la imatge de la nostra agrupació local utilitzant la premsa.

No estem disposats a que embruten el treball i il·lusió del més d’un centenar de militants i simpatitzants que conformen Compromís per Benicàssim, així com dels centenars de votants que han confiat sempre en l’acció política de Compromís. En la nostra llista electoral està representada la pluralitat del sentiment polític i ideològic que representa Compromís. Situat en l’esquerra ecosocialista i valencianista. Amb gent del Bloc, adherits de Gent de Compromís i companys de Verds-Equo, així com moltes persones identificades amb el progressisme i l’esquerra. Lamentem que aquestes persones no vullguen treballar amb nosaltres, els desitgem sort allà on vagen, però no dubtem que l’acció de Compromís per Benicàssim continuarà ferma per tal de transformar la vida política en el nostre municipi.

Pau Josep Ferrando Tàrrega.

Portaveu Local.