Seguim lluitant pel canvi

Primerament voldria agrair en nom de l’assemblea de Compromís per Benicàssim el suport incondicional que hem rebut de tantes persones al llarg d’aquestos quinze intensos dies de negociació. També agrair als companys de Ara Benicàssim i Pspv-Psoe, als negociadors que han ajudat a que es produïra un pacte progressista, per la seua persistència i el seu rigor en dibuixar un Benicàssim on primen les polítiques del be comú.

DSC_2444

 

Toti això no ha estat prou i  altres partits del consistori han decidit no intervenir per a que hi haja un canvi al nostre municipi, i deixaran que Susana Marqués, actual alcaldessa en funcions,  continue al front de l’Ajuntament de Benicàssim malgrat les greus imputacions de presumpta corrupció i balafiament que haurà d’afrontar al llarg dels pròxims mesos.

Potser caldria preguntar-se perquè Ciudadanos en el nostre municipi, tot i demanar el canvi, no es suma a facilitar-lo. La política dirigida i organitzada d’aparheid ideològic que aquest nou partit ha començat contra Compromís ens preocupa, la considerem seriosament perillosa. Excloure  a les persones que representen la nostra marca creiem  que suposa un precedent dins de la política municipal de Benicàssim i la considerem un insult personal cap a tots i totes les que conformem aquest projecte.

També caldria analitzar com Arb, tot i renegar al llarg de tota la campanya electoral del Partit Popular i de Susana Marqués en particular, ha facilitat la seua investidura com a Alcaldessa  i estarem atents a en els pròxims dies, setmanes, mesos, quin serà el teòric preu que es cobrarà el seu regidor Carlos Diaz amb tal decisió “política”. No creiem que siga de bades, ja que a nosaltres ens ha demanat, fins i tot, l’alcaldia. Considerem que no  es pot mercadejar amb el municipi i amb la gent deBenicàssim d’aquesta manera.

Tots ells son còmplices de les polítiques que ens esperen.

Compromís per Benicàssim és més fort que mai, gràcies al suport dels ciutadans/nes que ens haveu votat. Els nostres tres regidors estan suficienment preparats per a afrontar aquesta legislatura amb una alcaldessa imputada, un equip de govern amb imputats i dos grups, Ciudadanos i Arb incapaços d’ajudar a que la situació canvie, ja siga per avarícia com per pur prejudici. Benicàssim no necessita presumptes corruptes, així com necessita polítics que tinguen criteri propi i que no es deixen manipular per consignes d’odi i dogmes excloents. Farem una oposició forta, contundent, rígida, racional, dinàmica i amb valentia des del minut 0 d’aquesta legislatura. Hem de tornar la dignitat a la vida política del nostre municipi.

DSC_2467

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Economia i Ocupació, General, Moviments Socials, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *