Joan Bonet – Ficció pressupostària a Benicàssim

El Govern del PP, del seu adlàter i annexes, novament s’inventen una realitat que només veuen ells i amb la que pretenen amagar la seua irresponsabilitat. Els pressupostos 2018 de Benicàssim són propis d’una realitat fictícia, ja que obvien una sèrie d’assumptes que al equip de govern li són difícils d’explicar.

Malgrat tot el que ha plogut respecte els IBI dels PAI Benicàssim Golf, 5 i 6, la proposta de pressupostos de 2018 no reconeix ni un sol euro per a fer front a este empastre fruït de la política ficció d’uns governants municipals irresponsables.

De fet, els jutjats s’han pronunciat de manera reiterativa que es deuen de tornar els IBI cobrats de manera irregular als propietaris afectats, i fins i tot, el Síndic de Greuges ho ha fet recentment; però clar, és millor per als seus interessos que l’empastre provocat per ells se’l menge el següent de la llista.

El muntant total són uns 7 milions d’euros, que tard o prompte l’Ajuntament haurà de tornar als afectats. En canvi, l’equip de Govern es nega a reconèixer-ho perquè així poden continuar amb la realitat paral·lela però insostenible, que van reduint deute que la mateixa senyora Marqués va generar quan era regidora d’Hisenda entre 2004 i 2007.

En els pressupostos de 2018 no hi ha res més enllà dels automatismes administratius que s’han estat adquirint en el últims exercicis. Les partides d’inversions (700.000€) estan totes destinades a despeses plurianuals com la finalització del mig-pont sobre el Barranc del Farja i fer una altra rotonda. El no destinar ni un sol euro perquè el Teatre Municipal i l’Espai de la Música tinguen llicència d’activitat, dóna una idea de la irresponsabilitat de l’Ajuntament, el risc que comporta i el greuge comparatiu generat amb els empresaris que sí que tenen llicència.

De polítiques socials i destinades per als jóvens ja ni en parlem perquè no hi han i perquè ho arreglen tot fent bous.

Joan Bonet és portaveu del grup municipal de Compromís per Benicàssim
Article publicat dilluns 5 de febrer al diari “Mediterráneo”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *