Compromís per Benicàssim anuncia, durant el sopar de Nadal, que Joan Bonet serà l’alcaldable

L’acte va servir per lliurar el premi Torre de Sant Vicent a Alfonso Ribes, actual director territorial de l’Institut Valencià de Cultura

Aquest dissabte, 1 de desembre, va tindre lloc el tradicional sopar de Nadal de Compromís per Benicàssim al restaurant Casa Teresa. L’acte, que es va iniciar a les 21:30, va aplegar 41 persones, entre convidats, simpatitzants i persones afiliades a la coalició. Cal destacar la presència de Marta Sorlí, diputada al Congrés.

Durant el sopar es va lliurar el premi Torre de Sant Vicent a Alfonso Ribes, director territorial de l’Institut Valencià de Cultural. Enguany el guardó va consistir en un quadre de José Ferrando Cassany, artista benicassut. Amb aquest reconeixement es volia agrair la tasca d’Alfonso Ribes amb la cultura, ja que va ser tècnic d’aquesta àrea a l’Ajuntament de Benicàssim i en l’actualitat és el responsable territorial de Conselleria.

La trobada també va servir per anunciar als assistents que Joan Bonet Hancox, l’actual portaveu del grup municipal de Compromís per Benicàssim, serà el cap de llista a les eleccions locals de 2019. L’alcaldable va anunciar que l’assemblea de Compromís, celebrada el passat dilluns 26 de novembre, va aprovar la llista municipal sencera per als propers comicis, la qual inclou sis suplents. Bonet va destacar la presència de dones, tretze d’un total de vint-i-tres persones, i la joventut de la llista, ja que la mitjana dels set primers no supera els 35 anys.

————————————–

Compromís per Benicàssim anuncia, durante la cena de Navidad, que Joan Bonet será el cabeza de lista

El acto sirvió para entregar el premi Torre de Sant Vicent a Alfonso Ribes, actual director territorial del Institut Valencià de Cultura

Este sábado, 1 de diciembre, tuvo lugar la tradicional cena de Navidad de Compromís per Benicàssim en el restaurante Casa Teresa. El acto, que se inició a las 21:30, reunió a 41 personas, entre invitados, simpatizantes y personas afiliadas a la coalición. Cabe destacar la presencia de Marta Sorlí, diputada en el Congreso.

Durante la cena se entregó el premio Torre de Sant Vicent a Alfonso Ribes, director territorial del Institut Valencià de Cultura. Este año el galardón consistió en un cuadro de José Ferrando Cassany, artista benicense. Con este reconocimiento se quería agradecer la labor de Alfonso Ribes con la cultura, ya que fue técnico de esta área en el Ayuntamiento de Benicàssim y en la actualidad es el responsable territorial de Conselleria.

El encuentro también sirvió para anunciar a los asistentes que Joan Bonet Hancox, el actual portavoz del grupo municipal de Compromís per Benicàssim, será el cabeza de lista en las elecciones locales de 2019. El alcaldable anunció que la asamblea local de Compromís , celebrada el pasado lunes 26 de noviembre, aprobó la lista municipal completa para los próximos comicios, la cual incluye seis suplentes. Bonet destacó la presencia de mujeres, trece de un total de veintiséis personas, y la juventud de la lista, ya que la media de los siete primeros no supera los 35 años.

 

Arxivat en: eleccions municipals 2019, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *