Reiterem la proposta de consensuar els pressuposts de 2019

Joan Bonet: «Fa un mes vam presentar a l’equip de govern una sèrie de propostes d’inversions per als comptes de 2019. Ara, com aleshores, mantenim el nostre oferiment al PP per pactar els pressuposts».

Des de Compromís per Benicàssim consideren que «és molt important arribar a un acord perquè els pressuposts de 2019 estaran gestionats per l’actual equip de govern i el que constituirà després de les eleccions municipals de maig» .

Joan Bonet ha indicat que «per un exercici de responsabilitat política i per interés públic s’han de salvar les distàncies entre els grups polítics i consensuar els comptes de la nostra ciutat». El portaveu del grup municipal de Compromís ha explicat que fins ara «encara no hem rebut cap resposta per part de l’alcaldessa a la proposta que els vam fer arribar farà un mes i vam reiterar en la junta de portaveu del passat 12 de desembre».

Entre les propostes d’inversions de la coalició cal destacar la millora de l’entorn del baixador de ferrocarril, obres de pluvials a l’avinguda Ferrandis Salvador, voreres i asfaltat de carrers a Benicàssim Sud, un Centre Cívic a Benicàssim Sud, l’adquisició d’habitatges socials, la connexió dels carrils-bici amb Montornés-Les Palmes i la construcció d’un Skate-Park a l’actual velòdrom entre altres més, amb un total de 23 propostes. Cal destacar, també, una reducció de l’IBI al tipus de gravamen del 0,526 i també del tipus de gravamen de l’Impost de Plusvàlua, així com aplicar bonificacions a aquest impost per a les transmissions mortis-causa.

Finalment, Bonet ha conclòs que «si l’equip de govern té la voluntat de negociar els pressuposts per a 2019 trobarà la mà estesa per part de Compromís».

——————————

Joan Bonet: «Hace un mes presentamos al equipo de gobierno una serie de propuestas de inversiones para las cuentas de 2019. Ahora, como entonces, mantenemos nuestro ofrecimiento al PP para pactar los presupuestos».

Desde Compromís per Benicàssim consideran que «es muy importante llegar a un acuerdo para los presupuestos de 2019 ya que estarán gestionados por el actual equipo de gobierno y el que se constituirá tras las elecciones municipales de mayo».

Joan Bonet ha indicado que «por un ejercicio de responsabilidad política y por interés público deben salvar las distancias entre los grupos políticos y consensuar las cuentas de nuestra ciudad». El portavoz del grupo municipal de Compromís ha explicado que hasta ahora «todavía no hemos recibido ninguna respuesta por parte de la alcaldesa a la propuesta que les hicimos llegar hará un mes y reiteramos en la junta de portavoz del pasado 12 de diciembre».

Entre las propuestas de inversiones de la coalición cabe destacar la mejora del entorno del apeadero de ferrocarril, obras de pluviales en la avenida Ferrandis Salvador, aceras y asfaltado de calles en Benicàssim Sur, un Centro Cívico en Benicàssim Sur, la adquisición de viviendas sociales, la conexión de los carriles-bici con Montornés-Las Palmas y la construcción de un Skate-Park al actual velódromo entre otros más, con un total de 23 propuestas. Cabe destacar, también, una reducción del IBI al tipo de gravamen del 0,526 y también del tipo de gravamen del Impuesto de Plusvalía, así como aplicar bonificaciones a este impuesto para las transmisiones mortis-causa.

Finalmente, Bonet ha concluido que «si el equipo de gobierno tiene la voluntad de negociar los presupuestos para 2019 encontrará la mano extendida por parte de Compromís».

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *