Helena Salvador Ribes, de 42 anys, és actualment propietària i gerent de “Isabel Menjars” al centre de BenicàssimCasada i mare de dos xics i un xica, és llicenciada en Humanitats per l’UJI en el 2004, on es va certificar en Aptitud Pedagògica en Geografia i Història. A més, té formació complementària en psicoanàlisis en el Col·legi de Clínica Psicoanalítica de València. Les seues passions son la cuina i l’art.

Des de 2015 és regidora en l’Ajuntament de Benicàssim i ha treballa des de l’oposició en les àrees de Serveis Socials- Igualtat, Turisme i Comerç, Festes, Tradicions i Cultura.

«Estic molt contenta de tornar a presentar-me una legislatura més al servei del nostre poble. I agraïda a totes i tots els meus companys de partit per continuar donant-me suport i així seguir treballant amb polítiques reals i necessàries», ha explicat Salvador.

La candidata ha apostat per «solucionar els problemes que preocupen al veïnat de Benicàssim en estos quatre anys». En aquest sentit, considera prioritari «dignificar i humanitzar el Departament de Serveis Socials, dotar-lo de més infraestructures, personal i atenció. Hem de aprofitar les directrius per part de la Conselleria de Igualtat, Serveis Socials i Polítiques Inclusives dirigit per Mònica Oltra, per a fer realitat allò que necessite el nostre municipi. A les portes de tindre –ja per fi- el Centre de Dia CEAM, hem de saber-lo dur a bon port. I ho podem fer si aprofitem les sinèrgies polítiques dirigides des de Conselleria fins el nostre poble».

Salvador també ha reclamat «sòl públic per a poder edificar habitatge social, dirigit a l’arrendament social. Els nostres joves es mereixen tindre l’oportunitat de viure i treballar en Benicàssim. La quantitat d’ocupació en el sector serveis es la més alta i necessitem habitatge on es puga viure dignament, amb preus reals i no fruit de l´especulació. Finalment, també considera que «s’ha de tindre cura de les nostres tradicions fent possible un atractiu turístic i cultural per al nostre poble. La Nit de La Coqueta com a objectiu de festa d’interés provincial.”

Lydia Ferrando Ramos és estudiant d’últim curs de Periodisme en la Universitat Jaume I de Castelló. Va nàixer el 16 de gener, com diu ella, “un dia on el foc recorre Benicàssim en honor a les festes patronals”. Sempre ha manifestat un profund interés en programes i projectes on l’associacionisme i la joventut han estat força presents, ja què pensa “que la joventut és el futur del poble i està prou oblidada per la política”.

En un futur m’agradaria viure en un municipi on la joventut tinga un paper molt important, que les seues idees formen part del progrés, amb unes polítiques d’igualtat i pensament crític. Ara és el moment de fomentar estes idees, i que totes tinguem un lloc on puguen ser debatudes, i sentir-nos part del nostre municipi. Per això forme part d’este projecte, perquè pense que amb l’ajuda de partits, com ara la coalició Compromís que fomenta el pensament crític i les idees progressistes, els joves podem tindre un lloc i formar part de fer aquelles coses que ens interessa. Perquè pense que hem de deixar d’estar exclosos d’allò que volem per millorar el nostre entorn. Amb este projecte podem tindre més veu i podem ser escoltats, totes i tots.”

————————————

Helena Salvador continúa en el tercer lugar de la candidatura de Compromís per Benicàssim y Lydia Ferrando ocupará el número 6

La coalición ha dado a conocer más nombres de los integrantes de la lista que acompañarán el alcaldable, Joan Bonet, en los próximo comicios de mayo de 2019.

Helena Salvador Ribes, de 42 años, es actualmente propietaria y gerente de “Isabel Comidas” en el centro de Benicàssim.

Casada y madre de dos chicos y un chica, es licenciada en Humanidades por la UJI en el 2004, donde se certificó en Aptitud Pedagógica en Geografía e Historia. Además, tiene formación complementaria en psicoanálisis en el Colegio de Clínica Psicoanalítica de Valencia. Sus pasiones son la cocina y el arte.

Desde 2015 es concejala en el Ayuntamiento de Benicàssim y ha trabaja desde la oposición en las áreas de Servicios Sociales- Igualdad, Turismo y Comercio, Fiestas, Tradiciones y Cultura.

«Estoy muy contenta de volver a presentarme una legislatura más al servicio de nuestro pueblo. Y agradecida a todas y todos mis compañeros de partido para continuar apoyándome y así seguir trabajando con políticas reales y necesarias», ha explicado Salvador.

La candidata ha apostado por «solucionar los problemas que preocupan al vecindario de Benicàssim en estos cuatro años». En este sentido, considera prioritario «dignificar y humanizar el departamento de Servicios Sociales, dotarlo de más infraestructuras, personal y atención. Debemos aprovechar las directrices por parte de la Consellería de Igualdad, Servicios Sociales y Políticas Inclusivas dirigido por Mónica Oltra, para hacer realidad lo que necesite nuestro municipio. A las puertas de tener -ya fin- el Centro de Día CEAM, debemos saberlo llevar a buen puerto. Y lo podemos hacer si aprovechamos las sinergias políticas dirigidas desde Conselleria hasta nuestro pueblo».

Salvador también ha reclamado «suelo público para poder edificar vivienda social, dirigido al arrendamiento social. Nuestros jóvenes se merecen tener la oportunidad de vivir y trabajar en Benicàssim. La cantidad de empleo en el sector servicios es la más alta y necesitamos vivienda donde se pueda vivir dignamente, con precios reales y no fruto de la especulación. Finalmente, también considera que «se debe tener cuidado de nuestras tradiciones haciendo posible un atractivo turístico y cultural para nuestro pueblo. La Noche de La Coqueta como objetivo de fiesta de interés provincial»

Lydia Ferrando Ramos es estudiante de último curso de Periodismo en la Universidad Jaume I de Castelló. Nació el 16 de enero, como dice ella, «un día donde el fuego recorre Benicàssim en honor a las fiestas patronales». Siempre ha manifestado un profundo interés en programas y proyectos donde el asociacionismo y la juventud han sido bastante presentes, ya que piensa «que la juventud es el futuro del pueblo y está bastante olvidada por la política».

«En un futuro me gustaría vivir en un municipio donde la juventud tenga un papel muy importante, que sus ideas forman parte del progreso, con unas políticas de igualdad y pensamiento crítico. Ahora es el momento de fomentar estas ideas, y que todas tengamos un lugar donde puedan ser debatidas, y sentirnos parte de nuestro municipio. Por ello forme parte de este proyecto, porque pienso que con la ayuda de partidos, como la coalición Compromís que fomenta el pensamiento crítico y las ideas progresistas, los jóvenes podemos tener un lugar y formar parte de hacer aquellas cosas que nos interesa. Porque pienso que debemos dejar de estar excluidos de lo que queremos para mejorar nuestro entorno. Con este proyecto podemos tener más voz y podemos ser escuchados, todas y todos».