Veïnes del municipi participen en la xarrada per la igualtat i el desenvolupament d’un model eficient per als majors

Compromís per Benicàssim ha organitzat aquest dissabte una xerrada en obert per reivindicar un model d’envelliment actiu de qualitat al municipi. L’acte ha estat presidit per la candidata a l’alcaldia de Benicàssim, Paula Mateos Eixau, i la coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, qui han apropat a la població la defensa de la corresponsabilitat en les cures des d’una perspectiva d’igualtat.

Al voltant de 50 veïnes han acudit a la reivindicació d’obrir urgentment el Centre d’Especialització d’Atenció a persones Majors (CEAM) del municipi “per tal d’assegurar a  la gent gran un centre de dia de qualitat i que els permeta tindre al seu accés serveis d’acompanyament”, ha reivindicat Mateos. 

“Es tracta d’una reivindicació que des de Compromís per Benicàssim considerem essencial per garantir la cura de la gent gran del nostre poble, del qual l’actual govern ha deixat de costat de fa molts anys, negant la mala gestió per part de l’Ajuntament per a l’opertura del centre”  , ha declarat la candidata a l’alcaldia.