1) Han iniciat un expedient d’expropiació de 130.000m2, que poden arribar a 200.000m2, al recinte de Festivals per només 12€/m2 de valor.

2) És molt probable que un jutge determine que el valor d’expropiació siga molt superior. El valor real d’expropiació podria ser com a mínim de 10 milions d’Euros (40% dels pressupostos municipals).

3) Ho paguem tots els benicassuts, quan pensem que n’hi han altres inversions més importants que balafiar tots estos diners.

4) Una expropiació ha de ser l’última solució a un problema, i sempre i quan es destine el sòl per a construir un Col·legi, un Hospital o alguna cosa similar que siga d’interès públic.

5) Enguany perilla la celebració dels Festivals: el procés d’expropiació forçosa es va iniciar a mitjans de Gener de 2019 i és possible que no arriben a temps per a fer efectiva l’expropiació abans de celebrar-se els Festivals.

6) El govern i qui els recolza han enganyat els propietaris perquè els van prometre un acord de lloguer a deu anys.

7) Volen amagar que el Govern actual de l’Ajuntament no ha fet res per a buscar una solució durant estos anys que garantisca la continuïtat dels festivals.

8) Si un dia els festivals decideixen anar-se’n, tindrem 200.000m2 de sòl públic i rústic que només es podrà destinar per a ús recreatiu.

9) No han firmat cap conveni amb els organitzadors dels Festivals que garantisca que la seua activitat vaja de bracet amb els interessos econòmics de Benicàssim i minimitze les molèsties ocasionades (brutícia, soroll, col·lapse en les carreteres).

10) Considerem que els Festivals són positius per al municipi sempre i quan se celebren fora de la temporada alta turística, i així evitar l’efecte substitució negatiu en l’activitat econòmica de Benicàssim.

Si vols més informació no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres:

compromisbenicassim@gmail.com

964300962 extensió 259

Casa de la Cultura 1ª planta despatx nº1 front l’Ajuntament de Benicàssim

——————————-

Expropiación zona de Festivales

INFÓRMATE BIEN SOBRE QUÉ QUIEREN HACER CON TU DINERO!

1) Han iniciado un expediente de expropiación de 130.000m2, que pueden llegar a 200.000m2, al recinto de Festivales por solo 12€/m2 de valor.

2) Es muy probable que un juez determine que el valor de expropiación sea muy superior. El valor real de expropiación podría ser como mínimo de 10 millones de Euros (40% de los presupuestos municipales).

3) Lo pagamos todos los benicenses, cuando pensamos que hay otras inversiones más importantes que despilfarrar todo este dinero.

4) Una expropiación tiene que ser la última solución a un problema, y siempre y cuando se destine el suelo para construir un Colegio, un Hospital o algo similar que sea de interés público.

5) Este año peligra la celebración de los Festivales: el proceso de expropiación forzosa se inició a mediados de enero de 2019 y es posible que no lleguen a tiempo para hacer efectiva la expropiación antes de celebrarse los Festivales.

6) El gobierno y quien los apoya han engañado a los propietarios porque les prometieron un acuerdo de alquiler a diez años.

7) Quieren esconder que el Gobierno actual del Ayuntamiento no ha hecho nada para buscar una solución durante estos años que garantice la continuidad de los festivales.

8) Si un día los festivales deciden irse, tendremos 200.000m2 de suelo público y rústico que solo se podrá destinar para uso recreativo.

9) No han firmado ningún convenio con los organizadores de los Festivales que garantice que su actividad vaya de la mano con los intereses económicos de Benicàssim y minimice las molestias ocasionadas (suciedad, ruido, colapso en las carreteras).

10) Consideramos que los Festivales son positivos para el municipio siempre y cuando se celebren fuera de la temporada alta turística, y así evitar el efecto sustitución negativo en la actividad económica de Benicàssim.

Si quieres más información no dudes en contactar con nosotros:

compromisbenicassim@gmail.com

964 30 09 62 extensión 259

Casa de la Cultura  1ª planta despacho n.º1

frente el Ayuntamiento de Benicàssim