La coalició titlla d’insostenible la paràlisi en què Marqués ha deixat la localitat

La formació valencianista contactarà amb la resta de forces per mantindre una primera trobada aquesta setmana

                   
Compromís per Benicàssim ha decidit fer un pas avant davant la situació d’inestabilitat i paràlisi del consistori, agreujat per la ruptura entre PP i Ciutadans. Per aquest motiu, amb l’objectiu d’aprovar uns pressupostos dignes per a 2023 que millore la vida de veïns i veïnes de la localitat, convoca a la resta de forces de l’oposició en el municipi per a valorar vertebrar alternatives.


Així, enfront de la inestabilitat generada per Susana Marqués, que s’ha demostrat “incapaç de gestionar el seu propi equip de Govern, Compromís vol obrir el camí de l’acció de treball i de la il·lusió per un Benicàssim millor. Per a això, convocarà a totes les forces de l’oposició de la localitat per a reunir-se, durant aquesta setmana, per a estudiar una alternativa de Govern.

En aquest sentit, el diputat provincial de Compromís i edil de Benicàssim, Pau Ferrando, ha titllat de “insostenible” la situació en la qual el PP ha deixat la Governabilitat del municipi, “perquè Marqués no impulsar uns pressupostos en 2022 i ara, per a 2023 tampoc es preveu que, en minoria, siga capaç de fer-ho”.


Per aquest motiu des de Compromís es considera que “el PSOE, Ara Benicàssim, Ciutadans i No adscrits puguen dissenyar un acord per a tirar avant uns pressupostos de cara al 2023 i no deixar Benicàssim als llimbs de la senyora Marqués i la seua ineptitud absoluta a l’hora de negociar, fer política i de respondre a les necessitats dels nostres veïns i veïnes en un moment de crisi com l’actual”.