Mateos: “Governarem per aconseguir un canvi real en el govern del nostre municipi i aplicar polítiques adaptades a les necessitats de les nostres veïnes i veïns”

La portaveu del grup Compromís per Benicàssim, Paula Mateos, serà la candidata a l’alcaldia de Benicàssim per a les eleccions municipals de l’any 2023. Així ha sigut escollida durant l’assemblea local celebrada pel grup municipal, on ha explicat que serà un pas endavant “cap al canvi del govern per al poble”.

Mateos ha manifestat la intenció de governar “la nostra ciutat amb polítiques que milloren la qualitat de vida del veïnat de Benicàssim, com el Centre d’Atenció a la Gent Gran, que oferirà serveis a més de 2.500 persones del nostre municipi”.

A banda, ha exposat que el municipi “necessita un transport públic de qualitat i una estació de tren en condicions. És “absurd” que un municipi turístic, que és un dels pilars de l’economia, no dispose d’una estació i s’haja de conformar amb un “apeadero”. Aquesta situació ens penalitza en quant al nombre de parades i els serveis que podria oferir una estació com és debut”.

En aquest sentit, l’actual portaveu del grup Compromís per Benicàssim ha reivindicat la necessitat de tindre “una interconnexió amb l’autobús urbà que puga unir l’estació amb tots els punts del terme municipal”.

“També necessitem una línia directa que ens connecte amb Castelló, la ciutat més propera al poble, per tal que la gent jove tinga accés directe als seus estudis, i les persones majors puguen tindre facilitats a l’hora de fer gestions”, ha expressat.

De cara a les festes municipals de Sant Tomàs, que es celebren a setembre, ha explicat que des de Compromís “volem recuperar unes festes que animen al veïnat de Benicàssim a participar-hi, amb actes de qualitat”. “També volem empoderar les associacions”.

Paula Mateos és llicenciada en Comunicació en la rama de Publicitat i Relacions Públiques per l’UJI, completant la seua formació a Madrid,  Irlanda i Itàlia. Ha treballat en oficines de premsa i en agències de comunicació a Castelló, València i Madrid. En l’actualitat, des de 2015, gestiona un centre d’estudis a Castelló. A més, és secretària a l’AMPA de l’escoleta municipal Pintor Tasio a Benicàssim i representant electa al Consell Escolar. Des dels 10 anys és voluntària en grups scouts, primer al grup Vora-mar de Benicàssim (fins que es va dissoldre) i va continuar amb la seua labor associativa fins a arribar al grup scout Quo Vadis 533 de Castelló, membre d’ASDE-Scouts Valencians, on és coordinadora de secció.